AMBASADORI

AMBASADA

AMBASADORII

Cu timpul, ne dorim să adunăm în jurul nostru AMBASADORI care să ne inspire.
Oameni care să împărtășească din cunostințele, experiența, gândurile și visele lor cu ceilalți. Periodic, o să-i avem invitați în cafenea la o ceașcă de cafea. Vă așteptăm să-i cunoașteți.

O să anunțăm aici și pe pagina noastră de Facebook viitoarele întâlniri cu AMBASADORII.
 
CreativeMornings Timisoara a inceput in Aprilie 2017 si are loc in ultima vineri a fiecarei luni, in AMBASADA. Mai multe detalii gasiti si pe pagina: https://www.facebook.com/CMTimisoara/
AMBASADA

Cristina si Oltea

Suntem Cristina și Oltea, fondatoare ale agenției de relații publice PRbeta și organizatoare de evenimente business&culturale. Direcția de comunicare business îi aparține Cristinei, iar Oltea e "responsabilă" cu direcția de comunicare culturală. Agenția noastră e mică, dar cunoscută la nivel național, la fel ca și partenerii, companiile care și-au lăsat comunicarea imaginii lor în mâinile noastre.

Ne place să contribuim activ la schimbările pe care le dorim în jurul nostru și sperăm în fiecare zi că am putut să facem diferența. Ne mai place munca facută din pasiune și să dăm o mână de ajutor atunci când e nevoie de noi.

 
AMBASADA

Raluca Puie

Sunt arădeancă de fel și după liceu am petrecut 9 ani prin țări străine (Germania, Franța, Singapore, Brazilia), pe unde am învățat (Jacobs University Bremen și INSEAD) și am muncit (Fr Luerssen Werft și McKinsey&Co). Am revenit în România în 2010 și, după un an sălbatic, a urmat un an de voluntariat la NESsT și apoi deschiderea unei afaceri proprii în domeniul turismului. Folosesc pofta mea de cunoaștere a diferitelor culturi, curiozitatea de a descoperi tot mai mult România și cunoștințele cumulate cu experiența mea în domeniul afacerilor pentru a le crea experiențe de călătorie personalizate străinilor care vin să ne cunoască țara. Mă simt norocoasă să pot face ceva care îmi place și în care cred și aș parcurge încă o dată drumul care m-a adus aici pentru că merită!

 
AMBASADA

Monica Kovats

Studii – Facultatea de Psihologie, Universitatea de Vest Timișoara / Antropologie Socială, Bachelor, Universitatea Bergen (Bergen Universitatet) Norvegia / Antropologie Psihologică și Psihiatrică, MSc, Universitatea Brunel, Londra
Experiență: coordonare proiecte pentru diverse ONG-uri (Tolerance International, Pupil Parent Partnership, The Young Foundation – Londra)
Momentan ocupă funcția de coordonatoare regională (Ungaria, România, Serbia) pentru Institutul de Relații Culturale Externe - ifa / Institut für Auslandsbeziehungen-Ifa, cu sediul regional în Timișoara.
Expertiză: Management de proiecte, contacte organizații în Marea Britanie (Londra), Norvegia, Germania, Serbia și Ungaria
Cunoștințe în inovație socială 
Limbi străine vorbite: maghiară, germană, engleză, norvegiană 
Pasiv: suedeză 
Contact: monica.kovats@gmail.com / 0747110985

 
AMBASADA

Flavius Băican

Flavius Băican are o experiență în mass-media de peste 20 de ani. În 2007 câștigă premiul Reporter European, pentru emisiunea “Poporu’ Zice”.  În aceeași perioadă inițiază proiectul „Minunatele povestiri ale navetistului bănățean”, un proiect prin care face radiografia societății românești.

Cristina Băican

Pe parcursul celor 10 ani de experiență în mass-media a realizat film documentar, reportaj și a produs mai multe emisiuni TV.

 
AMBASADA

Teodora Borghoff

Când mă întreabă cineva cu ce mă ocup, am un moment de ezitare. Aș putea răspunde cu un englezism: ”sunt fundraiser” sau aș putea spune că lucrez în consultanță. De fapt, iubesc visele și, dintr-una într-alta, am învățat să le pun în practică. Cei din jur sunt fascinați de milioanele de euro pe care am reușit să le atrag. Dar eu nu mă ocup de ”proiecte”, ci grădinăresc vise. O parte le îngrijesc eu însămi până rodesc și aruncă alte semințe. Altele le las în seama celor care le-au visat și îi învăț să aibă grijă de ele. Cea mai dragă grădină e comunitatea Stanciova, unde și locuiesc. Vin cu multă bucurie la Ambasada Plai pentru că aici solul e fertil și semințele au multă lumină și dragoste ca să germineze.

 
AMBASADA

Corina Răceanu

Project Manager
Institutul Intercultural Timișoara, RO

Licenţiată în economie la Universitatea de Vest Timişoara, România, studii masterale în management cultural în Franţa, doctorale la Universitatea de Vest Timişoara, specializare management.

În urma unei experienţe de 25 ani în domeniul cultural, s-a specializat în management cultural, politici culturale, turism cultural, management de proiect. A predat numeroase cursuri, la nivel local sau internaţional, de 10 ani fiind cadru didactic asociat al facultăţilor vocaţionale din Timişoara. A iniţiat şi coordonat proiecte pilot pentru România şi sud-estul Europei privind cercetarea consumului şi a ofertei culturale, elaborarea, implemetarea şi evaluarea politicilor culturale la nivel local şi regional. A fost consultantă sau membră în numeroase echipe de proiect la nivel local, naţional şi internaţional. A fost membră în echipe internaţionale de experţi pentru: Consiliului Europei, Fundaţia Culturală Europeană, EUCLID - Primăria Belfast, Consiliul Executiv al Provinciei Autonome Voievodina etc. Din anul 2007 este expert evaluator pentru Fondul Cultural Naţional, iar din 2011 este evaluator al performanţelor manageriale pentru instituţii culturale. Din anul 2004 este membră în “Team Europe Romania”, echipă organizată de Delegaţia Comisiei Europene în România, a fost membră în Iniţiativa europeană “A Soul for Europe”, membră în „United Experts” - constituit prin Programul Cultural Elveţian pentru Europa de Sud-Est şi Ucraina. A publicat cărţi şi articole de specialitate. A participat la peste 35 de conferinţe, seminarii, workshop-uri naţionale şi internaţionale, susţinând 16 prezentări în cadrul acestor evenimente. Are numeroase apariţii medial locale, naţionale şi internaţionale (EuroNews).

 
 

Evenimentele următoare:

AMBASADA este membru
AMBASADA este sprijinita administrativ de:
Masina oficiala:
AMBASADA a inceput cu ajutorul unei cofinantari din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013