Liv Warfield este, probabil, unul dintre artiştii cu cea mai mare ascensiune pe scena muzicală şi nu ne referim doar la jazz, R&B sau soul. Cu primul album lansat sub îndrumarea lui Prince, Liv a intrat direct în atenţia industriei muzicale: headline North Sea Jazz, Lugano, Luminato sau prezenţa la cele mai importante emisiuni TV din Statele Unite în 2015 – David Letterman, Jimmy Kimel etc. confirmă acest lucru.

“Briliant, dinamic şi cu siguranţă, nu pentru cei introvertiţi ci pentru cei suficient de deschişi la minte pentru a explora multiplele ei faţete. […] Materialele muzicale ale lui Liv Warfield vor inspira şi delecta legiunile de fani.” (SoulTracks – Melody Charles)”

“Albumul The Unexpected este o calatorie fascinantă ce trece de genuri muzicale. Protejata lui Prince are corzi vocale monstruoase pe care le comandă cu exactitate. Fără indoială, Liv este o stea majora in ascensiune” (Jon Regen – Keyboard Magazine).

“Liv Warfield w/ Prince’s NPG Hornz” va fi un concert de ţinut minte, cu mult jazz, soul şi R&B într-un ritm ameţitor. Concertul va avea loc pe scena JazzTM 2015, în data de 4, iulie de la ora 22:30.