(Robert Glasper, Terrace Martin, Christian Scott, Derrick Hodge, Justin Tyson, Taylor McFerrin)

JazzTM aduce în premieră în România un nou supergrup contemporan: R+R=NOW.

Renumitul pianist Robert Glasper, multiinstrumentalistul Terrace Martin, trompetistul Christian Scott, basistul Derrick Hodge, tobosarul Justin Tyson și beatboxer-ul Taylor McFerrin s-au unit pentru a forma R+R=NOW, un supergrup contemporan plin de influențe EDM, hip-hop, soul, R&B și raggae.

Potrivit lui Glasper, R+R=NOW spune “povestea noastră din punctul nostru de vedere. Sunetul fiecăruia este atât de diferit, dar toți venim din aceeași grădină de beton, un sunet foarte cinstit și fluid … o grămadă de pisici care se respectă reciproc atât de mult încât mereu ne pasăm mingea “.

R+R=NOW înseamnă Reflect+Respond=NOW (reflectă și răspunde = acum), numit astfel de Glasper după ce a fost inspirat de cântăreața Nina Simone, care a spus că datoria artistului este de a reflecta vremurile în care trăiește.

Deși tineri, membrii grupului au un palmares de 5 premii GRAMMY și 16 nominalizari la categorii ce includ: jazz, blues, R&B, urban/alternative, soundtrack și chiar 2 nominalizări pentru albumul anului (2013 și 2015).

Site oficial: https://www.facebook.com/ReflectRespondNOW/
Videoclip: https://www.dropbox.com/s/nntosi0c91qnyou/r%2Br%3Dnow.mp4?dl=0