Tongue Fu este un experiment zgomotos în literatură vie, muzică și improvizație. Creat și găzduit de Chris Redmond alături de Patrick Davey, Dave O’Brian și Jon Cox.

Cu o reputație de cel mai important artist de “spoken word” (cuvânt vorbit) din Marea Britanie, Tongue Fu invită poeți extraordinari, comedieni, povestitori și rapperi să-și asume riscuri prin redarea materialelor live, alături de muzicieni ce improvizează coloana sonoră pentru a-i acompania, traversând mai multe genuri muzicale.

Poetii ce vor urca pe scena JazzTM în 2018 sunt:

Vanessa Kisuule
Scriitoare și interpretă din Bristol. Vanessa a câștigat peste 10 titluri de slam, printre care Farrago Schools Out Slam, Bang Said The Gun Award, Rivals Poetry, Slam Next Generation, Slambassadors, South West Hammer, Tongue Slam, The Roundhouse Slam, Tongue National Slam și Nuoryican Poetry Slam din New York.

Zia Ahmed
Young Poet Laureate, London 2015 – 2016.

Dizraeli
Rapper multiplu premiat, compozitor și cântăreț inspirat de hip hop și ritmuri folk. Muzica sa este pătrunzătoare, adesea amuzantă și mereu onestă.

Amy Leon
Poetă, muzician și educator. Amy are reprezentații frecvente în toată lumea și a avut o serie de turnee în New York, Marea Britanie și Europa în colaborare cu BBC, Roundhouse și Amnesty International. Îmbină muzica și poezia prin spectacole puternice, concentrându-se asupra inegalității sociale, celebrarea dragostei și ceea ce inseamnă să fii femeie.

Nici un spectacol nu e la fel și acest amestec irevocabil de cuvinte bine realizate, improvizație și muzică le-au adus o recunoaștere critică la festivalurile de muzică, poezie și literatură din Marea Britanie și din întreaga lume.

Site oficial: http://tonguefu.co.uk/

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=H_PTVrpcL7s