Născută la Londra, îsi trage inspirația de la unchiul ei, star de cabaret al anilor ’20 și ’30, pe nume Leslie “Hutch” Hutchinson. Ea își scrie propriile melodii în stilul standardelor pe care el le cânta. Albumul ei de debut, ”You & I”, reverberează prin același spirit: captează și transmite o iubire a muzicii din secolul al XX-lea, în timp ce insuflă acele sunete cu carismă și farmec potrivite pentru orice era.

Poezia romantică pusă pe muzică va fi întotdeauna originală, deoarece descrie emoțiile fundamentale ale omului într-o manieră creativă. Cântăreața și compozitoarea ALA.NI prezintă o combinație frumoasă a ritmului liric inspirat de chanson, îmbinată cu jazz-ul american de epocă. Capabilă să surprindă esența iubirii în căntec, ea transmite stările de bucurie și tristețe, și zona gri dintre ele.

Calitatea si stilul ei vocal ar putea fi definit ca un film noir unde Billie Holiday o întâlnește pe Edith Piaf, dar orice comparație ar fi superficială, pentru că ALA.NI este o cântăreață excentrică și eclectică, cu o poveste unică de spus.

Pagina oficială: http://www.ala.ni/
Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=vVakYm7kHAU