Tongue Fu este un experiment zgomotos în literatură vie, muzică și improvizație. Scriitorul, muzicianul și fondatorul Chris Redmond, invită poeți extraordinari, comedianți, povestitori și rapperi să își asume riscuri.

Niciun spectacol nu este la fel și acest amestec de cuvinte, improvizații și muzică bine realizate le-a câștigat recunoașterea critică la festivalurile de muzică, poezie și literatură din Marea Britanie și din întreaga lume. Tongue Fu este o parte concert, o parte experiment, un spectacol energic și generos, de mare amploare.

Prezenți alături de Chris Redmond la această ediție JazzTM sunt:

Belle Ehresmann
Bellatrix este o cântăreață și compozitoare în plină ascensiune, care se întâmplă să fie de asemenea și fosta campioană mondială de beatboxing.
Acestă artistă neobișnuită și multilaterală este întotdeauna implicată într-o gamă variată de proiecte pentru care poartă o mulțime de diferite pălării muzicale.

Pagina oficială: https://www.bellatrixmusic.co.uk/

Anthony Joseph
Poet, romancier, muzician și lector descris ca fiind “liderul avangardei din Marea Britanie”. Lucrările și spectacolele sale ocupă un spațiu între suprarealism, jazz și ritmurile muzicii din Caraibe. În 2005 a fost selectat de “Arts Council of England and Renaissance One”, ca fiind unul dintre cei 50 de scriitori negri și asiatici care au contribuit în mod semnificativ la literatura britanică contemporană.

Pagina oficială: http://www.anthonyjoseph.co.uk/

Zena Edwards
Crescută în Tottenham, Zena Edwards a devenit cunoscută ca una dintre cele mai unice voci de poezie de performanță din Londra. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru vocea ei polemică, vorbind pentru schimbările climatice și campaniile de creație pentru egalitate și drepturi echitabile.

“ În calitate de interpretă și scriitoare, Zena Edwards aduce storytelling-ul în secolul XXI” – Pure Poetry

Pagina oficială: https://goodnewzee.wordpress.com/

Rebecca Tantony
Rebecca Tantony este una dintre cele mai importante figuri de pe scena de Spoken Word din Bristol și nu numai.
Ea este o parte importantă a scenei de poezie din Bristol de mai mulți ani, nu numai ca scriitor, dar și ca interpret, curator al scenei de poezie a Festivalului Harborside și profesoară de scriere creativă.

Pagina oficială: http://rebecca-tantony.com/

Pumn de Tărână
Pumn de Țărână activează din 2008 pe scena rapului românesc. A lansat până în prezent patru albume rap dintre care cel mai recent, “Eu sînt litera “(2016), marchează momentul de trecere către poezia scrisă și poezia performată. A debutat ca scriitor sub pseudonimul Onisimus Lang cu volumul de poezie “Sfidarea stafidelor”. Se autodeclară cel mai fericit poet în viață, neutilizând poezia în scopuri terapeutice, ci savurând-o ca pe o ceașcă de cafea înainte de a scoate dimineața primul cuvânt pe gură.

Tudor Ciubotari

Tudor Ciubotari a demarat în 2014 proiectul Poethree prin care a reușit să familiarizeze publicul românesc cu conceptul de spoken word și care a acționat ca o temelie pentru dezvoltarea comunității Poethree Collective și a primului festival de spoken word din Romania: Poethree Connexions.

Alături de aceștia a organizat peste 50 de evenimente ce promovează arta lirică într-o lumină complet nouă.